Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

6859 - Στην Εξοχή Θεσσαλονίκης η θαυματουργή εικόνα «Φοβερά Προστασία» της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους


 
Η ενορία του Αγίου Στεφάνου Εξοχής το Σάββατο 1 Αυγούστου έως και την Τρίτη 4 Αυγούστου, υποδέχεται με ιδιαίτερη ευλάβεια και τιμή την εικόνα της Παναγίας «Φοβεράς Προστασίας» της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, στα πλαίσια της πανηγύρεως του ομώνυμου Ναού για την εύρεση και ανακομιδή των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου και Πρωτομάρτυρα Στεφάνου.
Το πρόγραμμα της πανηγύρεως έχει ως εξής:
Σάββατο 1 Αυγούστου
  • Ώρα 7:00 μ.μ. Υποδοχή της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας εκ της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού.
Κυριακή 2 Αυγούστου
  • Ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.
  • Ώρα 6:30 μ.μ. Μεθεόρτιος Εσπερινός και εν συνεχεία ο Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία Θεοτόκο και ομιλία πνευματικού περιεχομένου υπό αγιορείτου ιερομονάχου με επίκαιρο θέμα.

Δευτέρα 3 Αυγούστου
  • Ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία
  • Ώρα 6:30 μ.μ. Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία Θεοτόκο και εν συνεχεία το μυστήριο του ιερού ευχελαίου.

Τρίτη 4 Αυγούστου
  • Ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία
    και εν συνεχεία αναχώρησης της ιεράς εικόνας .
Ο Ιερός Ναός για την προσκύνηση της ιεράς εικόνος από τους πιστούς θα παραμένει ανοικτός καθόλη την διάρκεια από της 7:00 το πρωί μέχρι εσπέρας και ώρα 9:00 μ.μ.

Συγκοινωνία Λεωφορείων 57 & 58
Στάση Νοσοκομείου Παπανικολάου

Εκ του Ιερού Ναού
Τηλ. επικοινωνίας 2310359014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου