Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

5596 - Λαοθάλασσα στα Θυρανοίξια Ναού της Μελβούρνης, προϊστάμενος του οποίου είναι ο π. Γεώργιος Φράγκος, απόφοιτος της Αθωνιάδας (φωτογραφίες)



Τήν Κυριακή 16η Νοεμβρίου 2014 τελέσθηκαν τα  Θυρανοίξια  του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Της Θεοτόκου North Altona, μετά πάσης εκκλησιαστικής  μεγαλοπρέπειας υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού, τη συμμετοχή των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου πλαισιομένων από των Πανοσιολογιωτάτων Αρχιμανδρίτων Κυρίλλου Ζήση και Συνεσίου Φράγκου και των Ιερέων Π. Δημοσθένη Νικολάου, Π. Εμμανουήλ Ιωαννίδη και Π. Γεωργίου Φράγκου Προΐστάμενου του Ναού.

Παρεβρέθηκαν στην τελετή πάνω απο 2.500 πάροικοι, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης Αυστραλίας και Βικτωρίας, Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Μελβούρνη, και Η Δήμαρχος της περιοχής. 
.......Ο Μεγαλοπρεπέστατος Ναός σχεδιάστικε, βάση Ναού απο την Αργολίδα υπό του αρχιτέκτονος Γεωργίου Μπουράκη, κάτοικου της Μελβούρνης. 
.......Το μαρμάρινο δάπεδο του Ιερού και Σολέα έγινε απο Ελληνικά μάρμαρα, μελέτη της εταιρίας Ν. Τασιούνι απο την Θεσσαλονίκη. Είναι ο μεγαλύτερος Ναός στην δύση της Μελβούρνης.
.......Στο εσωτερικό του Ναού υπάρχουν δύο παρρεκλήσια αφιερωμένα στην Παναγία Πορταΐτισσα των Ιβήρων, και των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. 


Περισσότερες φωτογραφίες: http://www.amen.gr/article19773

Ιστολόγιο του π. Γεώργιου: http://holymountain-agionoros.blogspot.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου