Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

3668 - Νέος Ηγούμενος στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου


φωτ. αρχείου

Βαρθολομαίου του νέου Ηγουμένου Πολλά τα Έτη

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/13, 8:03 μ.μ.

    ''Μωραίνει Κύριος,ον βούλεται απολέσαι''.....
    Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/13, 12:14 π.μ.

    Ὁ Θεός καί ἡ Κυρία Θεοτόκος νά τόν ἀξιώσουν κατ' ἀρχήν νά γίνη Ἐσφιγμενίτης συντασσόμενος μέ τήν μαρτυρική κανονική Ἀδελφότητα πού βρίσκεται μέσα στήν Ἱερά Μονή Ἐσφιγμένου καί ἐντός τῶν τειχῶν τῆς ἀκαινοτομήτου Ὀρθοδοξίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός θα συνεχίσει τον δρόμο του συντασσόμενος με την πορεία του Αγίου Όρους και σεις τον δρόμο των προκλήσεων, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος απόδειξης της ύπαρξής σας.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/13, 1:43 μ.μ.

    Αγαπητέ Γιάννη,από ατόπημα,σε ατόπημα;Άρχισες να λογοκρίνεις τα σχόλια;Όσα δεν μας αρέσουν,πετιούνται στον κάλαθον των αχρἠστων;Δεν πειράζει,να ξέρεις,ότι η υπομονή,είναι προτέρημα του χριστιανού,ιώβειος υπομονή,λένε...Νάσαι καλἀ,Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/13, 2:09 μ.μ.

    Σου στέλνω την έμπρακτη απόδειξη,αυτών που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο,αυτό πού ο λογοκριτικὀς σου ζήλος,εξαφάνισε,ότι δηλαδή,δεν γνωρίζεις καλά το Όρος,αν νομίζεις,ότι ταυτίζεται αποκλειστικά με τους νεοαγιορείτες οσφυοκάμπτες ιεροκοινοτικούς.Ελπίζω,αυτή τη φορά,να έχει καλύτερη τύχη:
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
    Οι υπογράψαντες την ''Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού"Αγιορείτες Πατέρες,εν όψει της επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχου στο Άγιο Όρος,διαμαρτύρονται δια την συνεχιζόμενη Οικουμενιστική γραμμή του Πατριάρχου έναντι της παναιρέσεως του Οικουμενισμού και του παπισμού,με ελάχιστο χρέος τους,την αποχή τους από την επίσημη υποδοχή του Πατριάρχου,εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.
    Παρακαλούμε τους Ηγουμένους και Αντιπροσώπους της Ιεράς Κοινότητος να μεταφέρουν την ανησυχία της διαμαρτυρίας αυτής,στον Οικουμενικό Πατριάρχη.
    Οι Αγιορείτες Πατέρες
    ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ,11 Οκτωβρίου 2013(προχθές!)
    Για την αντιγραφή,Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή