Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

1553 - Ελεύθερη η είσοδος, χωρίς συνεννόηση, για την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας


Την επόμενη Τετάρτη 5/ 18 Ιουλίου, η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας τιμά τη Μνήμη του κτίτορά της και ιδρυτή του κοινοβιακού μοναχισμού στο Άγιο Όρος, Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτη.
Ήδη η είσοδος είναι ελεύθερη για τους προσκυνητές οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Προσκυνητών στην Ουρανούπολη, να δηλώνουν προορισμό το μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας και να τους χορηγείται χωρίς περιορισμούς διαμονητήριο. Δεν απαιτείται καν τηλεφωνική προσυνεννόηση. Απαραίτητη μόνο η ταυτότητα ή το διαβατήριο. Η ελεύθερη είσοδος ισχύει μέχρι την Πέμπτη 6/ 19 Ιουλίου 2012.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/7/12, 3:51 π.μ.

    Για όλες τις Ιερές Μονές,τις Σκήτες,τα Κελλιά,τις Καλύβες,τα Καθίσματα και τα Ησυχαστήρια του Αγίου Όρους,είθισται,κατά το διήμερο της πανηγύρεως του ιερού καθιδρύματος,να παραχωρείται ειδικό διαμονητήριο για όσους προσκυνητές επιθυμούν να το επισκευτούν για να συνεορτάσουν.Είτε με ελεύθερη προσέλευση,όπως στην παραπάνω είδηση,είτε με την εγγραφή σε λίστα που ανοίγεται,είτε με προσυννενόηση με το ιερό καθίδρυμα.Με μία και μοναδική εξαίρεση.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ!!!Ας όψεται γι΄αυτό,το λατινόφρον αιρετικό Φανάρι και οι άτολμοι,οσφυοκάμπτες-στην πλειοψηφία τους-ιεροκοινοτικοί.Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή